Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Προφίλ

 

 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην Νάουσα Πάρου ήδη από το έτος 1983 ως προσωπική επιχείρηση απο τον Κωνστανίνο Ρούσσο, παρέχοντας υπηρεσίες λιανικού εμπορίου ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και ηλεκτρολογικών - ηλεκτρικών προϊόντων καθώς και υπηρεσίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Κατά το έτος 2010 προστέθηκαν ως μέλη της εταιρείας οι μεγαλύτεροι γιοί του Κωνσταντίνου Ρούσσου, ο Πέτρος και Δημήτρης Ρούσσος, αλλάζοντας τη μορφή και την επωνυμία της εταιρείας μας σε «Κ. &Π. &Δ Ρούσσος Ο.Ε.». Το έτος 2011 η εταιρεία μας μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο ιδιόκτητο κατάστημα στον Περιφερειακό Νάουσας, στη θέση Αγίος Γεώργιος, επεκτείνοντας την γκάμα των προϊόντων της στη λιανική πώληση καθώς και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, όπως τις ηλεκτρολογικες εγκαταστάσεις φωτισμού και κίνησης, επίγειων και δορυφορικών συστημάτων,κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης και συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων ναυσιπλοϊας καθώς και επισκευής(service) συσκευών.
 
Ο Δημήτρης Ρούσσος, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Τεχνολογικού Ιδρύματος Πειραιά, με ειδίκευση στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και ο Πέτρος Ρούσσος, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Τεχνολογικού Ιδρύματος Αθήνας, με ειδίκευση στον τομέα της ραδιοτεχνολογίας, έδωσαν νέα πνοή και ώθηση στην εταιρεία μας ενισχύοντας και επεκτείνοντας το δίκτυο πελατών μας δημιουργώντας ένα καλό όνομα στον τομέα των ηλεκτρολογικών πωλήσεων στην Νάουσα Πάρου. 
 
Το έτος 2015 η εταιρεία μας έγινε μέλος της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων  «WelcomeStores», η οποία άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά των ηλεκτρικών.