Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης


Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση κλειστών συστημάτων ασφαλείας με συνέπεια και επαγγελματισμό για οικιακούς και επαγγελματικούς χόρους.

Η ανάγκη για ασφάλεια στις μέρες μας έχει οδηγήσει τους ιδιοκτήτες κατοικιών και επαγγελματικών χώρων στο να αναζητούν, με όλο και αυξανόμενη ζήτηση, σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις προστασίας. Για το λόγο αυτό, πέραν από την επιλογή ενός αποτελεσματικού συστήματος συναγερμού, οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την προστασία τους, επιλέγοντας λύσεις όπως τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV).   
 
Με τον όρο CCTV (Closed Circuit TV) εννοούμε ένα σύστημα καμερών το οποίο θα παρακολουθεί  το χώρο που θέλουμε και παράλληλα θα μεταδίδει εικόνα και ήχο μέσω μίας οθόνης, ενώ ταυτόχρονα θα γίνεται και καταγραφή όλων των στοιχείων σε ένα βίντεο.   
 
Μία κάμερα CCTV μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε, σε κάθε χώρο ή δωμάτιο το οποίο θα είναι φωτιζόμενο επαρκώς. Πολλά από τα καινούργια μοντέλα καμερών CCTV είναι ασύρματα και μπορούν να λειτουργούν με τη χρήση μπαταριών. Επίσης υπάρχουν και εξωτερικά συστήματα καμερών CCTV τα οποία λειτουργούν τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα και χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση εξωτερικών χώρων.